Že samo ime HTC (High Tech Corporation) pove vse o tej blagovni znamki. Prvi, ki so razvili pametni telefon, prvi s telefonom, ki uporablja Android sistem, prvi telefon s 3G, prvi telefon s 4G, prvi Windows telefon in še bi lahko naštevali. HTCjevi telefoni se resnično lahko ponašajo z novitetami na področju mobilnih tehnologij. Telefoni se uvršajo v sam vrh tako po kakovosti, inovativnosti, tehnični in oblikovni dovršenosti. HTC ponuja širok nabor artiklov, ki so namenjeni tistim, ki si želijo poslovne uporabe ali pa zgolj uporabe telefona za zabavo. Imajo edinstven "Sense" vmesnik, ki uporabniku omogoča še bistveno bolj enostavno uporabo pametnega telefona. V naboru HTC telefonov boste zagotovo našli sebi primernega. Poleg tega pa boste z vidika kakovosti zadeli v polno."Pri HTC-ju verjamemo, da je najboljše stvari v življenju potrebno doživeti in ne samo razlagati", Peter Chou, predsednik uprave HTC Korporacije.

 

Kdo ne pozna svetovno priznane blagovne znamke Asus? Asus sodi med svetovno elito tako z vidika kakovosti, inovativnosti in tehnične dovršenosti s področja informacijske tehnologije. Prenosniki, osebni računalniki, monitorji, dodatki za računalništvo, tablični računalniki in še mnogo drugega so zgolj nekateri izmed svetovno priznanih področji, ki jih pokriva blagovna znamka Asus. Asus pa je svoje znanje in kakovost prenesel tudi na področje mobilnih telefonov. Njihovi pametni telefoni se po mnogih karakteristikah razlikujejo od konkurenčnih in to v pozitivnem smislu. Med drugim Asus ponuja pametne telefone, ki imajo v sebi priznane Intlove procesorje in še mnogo drugih odlik. Asus blagovna znamka vam v prvi vrsti omogoča "brezskrbnost" - predvsem v smislu kakovostnih produktov in oblikovno dovršeni

 

 Japonska kvaliteta in občutek za tehnologijo je odlika blagovne znamke Epson. V svetu vodilno podjetje na marsikaterem področju med drugim tudi v video segmentu (Projektorji) odlikuje predvsem kakovost in napredek v tehnologiji. Družinsko podjetje Epsona je tudi Seiko, ki je prav tako eno vodilnih na področju ročnih ur. Epson je ena izmed redkih blagovnih znamk s področja projektorjev, ki praktično pokriva prav vsak segment in tako ponuja največji izbor video-projektorjev med vsemi. Med drugim boste v izboru epson video projektorjev našli takšne, ki so primerni za namen domačega kina, poslovni segment, interaktivni za namen šolstva in izobraževanja, 3D projektorji, ipd. Epson tehnologijo in kakovost  boste zasledili tudi na področjih kot so Matrični tiskalniki, tiskalniki z lasersko in ink tehnologijo, čitalniki, bralniki, video projektorji, robotika in mnogo drugih.

 

Benq je svetovno priznano podjetje, ki slovi predvsem na področju izdelave kakovostnih monitorjev in video projektorjev. Med drugim se podjetje ukvarja tudi s proizvodnjo GSM telefonov, zaslovov na dotik in drugih multimedijskih produktov. Njihova kakovost je vidna v prodajnih rezultatih in deležu, ki ga ima Benq v svetu in v Evropi. Benq je namreč eno vodilnih podjetji s področja izdelave monitorjev in projektorjev. Cenovna politika podjetja Benq je v primerjavi s tehničnimi zmogljivosti produktov verjetno ena najboljših. To pomeni, da za svoje tehnično dovršene produkte ponujajo odlično razmerje s ceno. Vabimo vas, da si nabor Benq produktov ogledate na naši spletni strani njihovo zalogo pa na portalu B2B.

 

Kdo ne pozna blagovne znamke Caterpillar? Priznana blagovna znamka na področju proizvodnje strojev za težko gradbeništvo in industrijo, proizvodnje čevljev, oblek in sedaj tudi mobilnih telefonov. Mobilni oziroma GSM telefoni CAT (Caterpillar) slovijo po svoji vzdržljivosti, unikatnosti in kakovosti. CAT telefoni so primerni za uporabnike, ki si želijo odpornosti in predvsem za tiste, ki ne želijo vsakokrat, ko telefon pade na tla prebledeti od strahu kaj se mu je zgodilo. Med drugim CAT ponuja tudi telefone, ki se uvršajo v segment pametnih telefonov in uporabljajo operacijski sistem Android. Prav tako pa boste našli tudi telefone, ki ponujajo fizično tipkovnico in tako omogočajo lažje delo v primeru uporabe z rokavicami. Podjetje CAT vam ponuja široko paleto različnih mobilnih telefonov, od tistih na tipke in enostavno uporabo, do novodobnih pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in zaslonom občutljivim na dotik.

 

Menabo je italijanski proizvajalec specializiran za transportne sisteme za kolesa in smuči. Ponujajo tudi širok izbor prtljažnih prečk za vsa vozila na trgu, kar zahteva nenehno testiranje in prilagajanje glede na nove modele avtomobilov, ki se nenehno pojavljajo. Imajo lastno proizvodnjo in s tem popoln nadzor nad kvaliteto, ki je nesporna, kar potrjujejo številne osvojene nagrade. Njihovi izdelki brez težav prestanejo različne A-teste v EU državah in so povsem v skladu z njihovimi varnostnimi zahtevami. V širokem naboru artiklov boste z lahkoto izbrali pravi izdelek za vaš avto in kolo.

 

 

 

 

 

Wiko, Asus, Mobilis, Hyundai, First Austria in še mnogo drugih