Asus pametni telefoni

Zenfone 3 Max

Nikoli več s praznim telefonom !

Maksimalna baterija. Kovinska lepota.

Čez dan delate, čez noč pa se igrate. Ali vas vaš telefon lahko dohaja? Veličastna 4000 mAh baterija telefona ZenFone 3 Max zdrži cel delovni dan in dolgo v vaš prosti čas. Delajte trdo in igrajte več - vedno s telefonom. Zenfone 3 Max ob vaši strani

Oglejte si video:

 

Baterija - Poženite se skozi dan brez polnjenja

ZenFone 3 Max je 5,2-inčni pametni telefon z baterijo, ki odžene vse skrbi glede trajanja baterije, saj ima dovolj energije za cel delovni dan in več! S svojo 4100 mAh baterijo vas ZenFone 3 Max drži v pogonu, v mirovanju pa zdrži do 30 dni. Vsi potrebujemo več časa za pogovore, povezanost, igro in opazovanje, ne da bi nam zmanjkalo baterije. Vsi potrebujemo ZenFone 3 Max.

* Čas v mirovanju je merjen s tokomerom ob tipični kapaciteti baterije. Rezultati se lahko razlikujejo glede na različne testne pogoje.

Obratno Polnjenje - Vaša pojdi-povsod prenosna baterija

4100 mAh kapacitete baterije telefona ZenFone 3 Max je tako enormna, da se lahko spremeni v prenosno baterijo za polnjenje vaših digitalnih naprav. Tako vam ni treba skrbeti, da bodo vaše ostale naprave ostale brez energije: samo priključite jih na ZenFone 3 Max in jih med potjo napolnite!

Način Super Saving - naj gre enormna energija še dlje

Nikoli ne morete imeti dovolj energije, zato ZenFone 3 Max uporablja dve briliantni tehologiji za podaljšanje trajanja baterije, s katerima boste iz 4100 mAh celice iztisnili še več. Načina Super Saving sta prednastavljena tako, da počrpata zadnji miliamper in ob vklopu podaljšata trajanje baterije za dodatnih 36 ur v mirovanju – celo takrat, ko je imate zgolj še 10%.

Dizajn - Vrhunski dizajn, ki naravno paše v vašo roko

ZenFone 3 Max pooseblja bistvene vrednote industrijskega dizajna, saj estetiko združuje z brezkompromisno kvaliteto izdelave, s katero omogoča izjemno uporabniško izkušnjo. Konturen (2,5D) zaslon na dotik telefona ZenFone 3 Max se lepo ujema z nežno zaobljenim hrbtnim pokrovom, ki naravno paše v vašo roko. To je zato, ker smo upoštevali vsako podrobnost. Od uravnoteženega položaja zaslona do natančne razporeditve vijakov na dnu.

Osupljiv zaslon

ZenFone 3 Max ima fantastičen 5,2-inčni IPS zaslon visoke ostrine, ki zagotavlja izredne podrobnosti in intenzivno svetilnost 400 nits, ki omogočata preprosto gledanje v najsvetlejših pogojih. Ne glede na to ali ste v zaprtem ali odprtem prostoru bo vse na telefonu ZenFone 3 Max videti čisto. S tankim 2,25 mm robom in izjemnim 75% razmerjem med zaslonom in ohišjem dobite več zaslona in manjšo velikost!

Čitalec prstnih oddtisov

Čitalec prstnih odtisov na hrbtni strani telefona ZenFone 3 Max je idealno postavljen za način na katerega držite svoj telefon. ZenFone 3 Max se odklene v delčku sekunde, poleg pa tega naredi še veliko več. S prstom podrsajte čez senzor in vključite selfie kamero, nato pa potapkajte po njem in zajemite sliko. Tako imate še en sprožilec točno tam, kjer ga potrebujete.

Popolne slike

13 MP PixelMaster kamera telefona ZenFone 3 Max, ki zajame čudovite fotografije visoke ločljivosti brez zamika. Hrbtna 13 MP kamera zajema osupljive slike, sprednja 5 MP kamera pa zajema ostre selfije in čiste video pogovore.

Način PixelMaster - Nikoli ne zamudite trenutka

Tehnologija PixelMaster je polna zmogljivih načinov fotografiranja za zajem vseh dragocenih trenutkov. Vodilni HDR način v panogi vam omogoča, da jasno vidite skozi dnevne sence, saj za štirikrat (4x) razširi dinamični razpon in izboljša svetlost do 400%. Način Super Resolution zajame več posnetkov hkrati za eno samo fotografijo z osupljivo ločljivostjo 52 MP, način Low Light telefona ZenFone 3 Max pa zajema čiste in svetle fotografije celo v razmerah, ko je svetloba slaba.

Specifikacije in tehnične lastnosti:

 ZenFone 3 Max (ZC520TL)ZenFone 3 Max (ZC553KL)
Velikost zaslona 5.2" 5.5"
Ločljivost zaslona 1280x720 1980 x 1080
Notranji pomnilnik (RAM) 2 GB 3 GB
Spomin 32 GB 32 GB
Ločljivost glavne kamere 13 MP 16 MP
Ločljivost sprednje kamere 5 MP 8 MP
Operacijski sistem Android 6 Android 6
Procesor MediaTek Quad-core 64-bit 64-bit Qualcomm® Snapdragon™ Octa-Core 430 1.4GHz
GPU Mali T720 Adreno™ 505
Dual SIM Da Da
Reža za pomnilniško kartico 32 GB Do 128GB
Kapaciteta baterije 4100 mAh 4100 mAh
Teža 160 g 175 g
Debelina (mm) 8.55 8.3
Širina (mm) 73.7 76.24
Višina (mm) 149.5 151.4