ZenFone 3 Deluxe

Zaradi vseh zapletenih podrobnosti je ZenFone 3 Deluxe to kar je. Privlačna mešanica umetnosti in znanosti, ki sta na nedotakljivo visokem nivoju. Pametni telefon pri katerem se mojstrstvo in tehnična genialnost združita v zapeljiv, popolnoma kovinski izgled z dobesedno nevidno anteno. Ko pogledate bolj podrobno pa opazite 23 MP kamero s TriTech autofocus in 6 GB pomnilnika. ZenFone 3 Deluxe je tako odločen, privlačen in imeniten, kot tisti, ki si ga lahko prisvoji. ZenFone 3 Deluxe je vaša nova ambicija.

1. Na svetu: Nevidna Antena dizajn

1. Na svetu: Snapdragon 821 2.4 GHz

1. Na svetu: Adreno 530 653 MHz

1. Na svetu: 6GB RAM+ 256 GB UFS 2.0 ROM

1. Na svetu: Sony IMX318 Kamera

Predstavitev POPOLNOSTI

Vrhunski supertelefon

PixelMaster 3.0 dvigne fotografijo telefona ZenFone 3 Deluxe visoko nad normo pametnih telefonov. Za zajem pristnosti resničnega sveta ima PixelMaster 3.0 kar 23 MP kamero, tehnologijo 92 MP Super Resolution, veliko lečo s f/2.0 zaslonko in sledilni TriTech autofokus za kakršnokoli razdaljo in svetlobo v zgolj 0,03 sekunde. Z optičnim in elektronskim stabilizatorjem slike za posnetke brez meglenja in senzorjem za izboljšavo barve za fotografije z realnimi barvami, lahko pozabite na vse, kar veste o fotografiji pametnih telefonov. PixelMaster 3.0 revolucija je tu.

Najzmogljivejši 14 nm procesor za pametne telefone na svetu

ZenFone 3 Deluxe vsebuje najzmogljivejši 14 nm procesor za pametne telefone na svetu - Qualcomm® Snapdragon™ 821. Ta drobec silikona je zmogljiva pošast, ki je kar do 300% boljša (v primerjavi z ZenFone 2 Deluxe). Manjši, hitrejši in učinkovitejši – vse v vašem ZenFone 3 Deluxe.

Vrhunski supertelefon

Čitalec prstnih odtisov na hrbtni strani telefona ZenFone 3 Deluxe je postavljen idealno za način na katerega držite svoj telefon. ZenFone 3 Deluxe se odklene v zgolj 0,2 sekunde in poleg tega stori še veliko več.

Zajemite resničnost hitro in zanesljivo

PixelMaster 3.0 nove generacije dvigne fotografijo telefona ZenFone 3 Deluxe visoko nad normo pametnih telefonov. Za zajem pristnosti resničnega sveta ima PixelMaster 3.0 kar 23 MP kamero, tehnologijo 92 MP Super Resolution, veliko lečo z f/2.0 zaslonko in sledilni TriTech autofokus za kakršnokoli razdaljo in svetlobo v zgolj 0,03 sekunde. Z optičnim in elektronskim stabilizatorjem slike za posnetke brez meglenja in senzorjem za izboljšavo barve za fotografije z realnimi barvami lahko pozabite na vse, kar veste o fotografiji pametnih telefonov. PixelMaster 3.0 revolucija je tu.

Popolnoma kovinski čudež z nevidno anteno

Vsak pametni telefon potrebuje antene, a kaj ko radijski valovi ne morejo prehajati skozi kovino. Zato je tako veliko pametnih telefonov iznakaženih z grdimi vrzelmi. A ne ZenFone 3 Deluxe. Težnja po popolnosti in tehničnem mojstrstvu je našim vrhunskim inženirjem z ZenFone 3 Deluxe omogočila doseči nov vrhunec. S tehnologijo ASUS PureMetal™ smo lahko antene vgradili tako, da so popolnoma nevidne. Rezultat je lepota brez vrzeli in brezkompromisna kvaliteta signala. Zaobljen, diamantno brušen čudež s kovinskim ohišjem, ki se zdi nemogoč – to je ZenFone 3 Deluxe.

240 Korakov do popolnosti

Začnemo z najžlahtnejšo zlitino na nivoju vesoljske industrije, ki je natančno obdelana z 0,14 mm tehnologijo diamantnega rezanja. Ta omogoča optimalno ravnovesje trdnosti in zapeljivosti kovinskega ohišja telefona ZenFone 3 Deluxe. Nato ohišje fino popeskamo tako, da dobi lepo in gladko anodizirano površino. To je le en od 240 natančnih korakov, ki so potrebni za dosego popolnosti.

Čista barva in veličasten pogled

S super svetlo tehnologijo Super AMOLED, 1920 x 1080 Full HD ločljivostjo, kontrastom 3.000.000:1 in barvnim spektrom širšim od 100% NTSC je vse kar prikaže ZenFone 3 Deluxe tako živahno, kot resnično življenje. S tehnologijo ASUS Tru2Life bodo vsi piksli optimizirani do najvišje intenzivnosti. 1,3 mm širok rob, ki je skoraj neviden, omogoča 79% razmerje med zaslonom in ohišjem za prostran pogled na manjši površini. S tehnologijo always-on bodo vse ključne informacije na voljo takoj, kadarkoli jih boste potrebovali – ne da bi bilo za to potrebno prebuditi celoten zaslon.

Fotografije kot v resničnosti

Fotografije bodo izgledale tako realistične, kot motiv vidite ob zajemu. Posebna tehnologija izdelave slikovnega senzorja preprečuje, da bi fotoni svetlobe uhajali iz ene pike na senzorju v drugo, rezultat je več podrobnosti. Senzor za popravljanje barv zaznava nenavadno osvetljene motive in jih v fotografiji popravi tako, da izgledajo normalno. Vse skupaj dopolnjuje funkcija 4-kratne super ločljivosti, ki izdela izjemno podrobno fotografijo. Zajem v visokokontrastnem načinu HDR deluje v realnem času – HDR-sliko vam prikaže še pred zajemom. Snemanje posnetkov v ločljivosti 4K UHD zagotavlja, da bo zajet vsak dragocen in nepozaben trenutek v vašem življenju.

Neprekosljiv zvok pametnega telefona s SonicMaster 3.0

Kadar poslušate z ZenFone 3 Deluxe, počastite svoja ušesa z zvokom, ki ga preprosto ne morete slišati na drugih pametnih telefonih – zato ker ima samo ZenFone 3 Deluxe tehnologijo SonicMaster 3.0 in High-Res Audio certifikacijo. Z naprednimi zvočniki s petimi magneti, kovinsko glasovno tuljavo in razsežno zvočno sobano, ki jo napaja Smart AMP, boste uživali v močnem, čustvenem zvoku v vsakem scenariju. Ko je čas za poglobljeno poslušanje, priključite svoje najljubše slušalke in izkusite resnično High-Res avdio kvaliteto kamorkoli greste. Vse to s studijskim 24-bit/192kHz, ki je 4x boljše kvalitete od CDjev!

Nov vmesnik z dodano inteligenco

Neverjetna strojna oprema zahteva spektakularno programsko opremo – to je ZenUI 3.0. Čudovit vmesnik telefona ZenFone smo izboljšali na več edinstvenih načinov. Zadnja različica vsebuje popolnoma nove ideje, ki bodo osvetlile vašo mobilno izkušnjo, izboljšale produktivnost in naredile vaše vsakdanje življenje vsaj malo zabavnejše. Poglejte vreme z animacijami v realnem času ali preverite čas na stilski uri. Občutite globino brskanja po svojih aplikacijah in cenite to, kako čudoviti efekt meglenja ohrani vašo osredotočenost na aplikacijo v ospredju. ZenUI 3.0 ni zgolj vmesnik – je vaš najboljši prijatelj, ki vas spremlja povsod.

Igrajte pametno, zmagajte hitro, delite gladko

Game Genie je popolnoma nova funkcija vmesnika ZenUI 3.0, je genialna rešitev za izboljšanje vašega igranja! Med igranjem lahko enostavno prikličite iskalnik za lov na namige, uporabite funkcijo za pohitritev dogajanja ali prenašate svojo igro prek portalov YouTube ali Twitch – če menite, da ste dovolj dobri!