Novice

Asus Zenfone 3

Verjetno lahko z zagotovostjo trdimo, da je trenutno tehnično najbolj dovršen telefon Asusov Zenfone 3 Deluxe. Kar 6GB RAM-a, Novi Snapdragon 821, 64 GB ali 256 GB internega pomnilnika in še bi lahko naštevali. 

Več o Asus Zenfone 3 Delux si lahko ogledate TUKAJ!

Preberi več

BricsCAD uradni zastopnik

Spoštovani partnerji,

Podjetje Panteh d.o.o. je postal uradni zastopnik svetovno priznane programske opreme BricsCAD. Preverite ponudbo produktov Bricsys na našem B2B portalu ali pa nas kontaktirajte na info@panteh.si.

Široka paleta programksih paketov pokriva različna področja vse od arhitekture, mehanike, ipd. Gre za svetovno priznane produkte, ki močno konkurirajo programskim paketom Autodesk.

Preberi več

Projekcijska platna Ligra

Spoštovani poslovni partner,

V prodajnem programu boste po novem našli tudi projekcijska platna visoke kakovosti blagovne znamke Ligra. Večino projekcijskih platen imamo na zalogi. Preverite rabate oziroma cene v vašem B2B računu oziroma vas v primeru pomanjkljih podatkov kontaktirajte na info@panteh.si ali dragan@panteh.si. 

Izkoristite moč projektorjev s profesionalnimi projekcijskimi platni z ali brez avtomatskega motorja po vaših željenih merah.

Več na našem B2B

Preberi več

Celestron

Spoštovani poslovni partner,

Obveščamo vas, da je podjetje Panteh d.o.o. postal uradni zastopnik blagovne znamke Celestron. Celestron je svetovno priznana znamka s področja proizvodje teleskopov in daljnogledov. Oglejte si pestro ponudbo in zahtevajte svoj veleprodajni rabat na info@panteh.si.

Preberi več

Pohitrili smo naš B2B

Spoštovani poslovni partnerji,

Za vas smo izboljšali naš B2B. Poleg dodanih obilo novih artiklov, smo delovanje B2B in celotnega procesa naročanja bistveno pohitrili. Dodali smo izboljšan iskalnik, ki vam sedaj omogoča iskanje po EAN, Šifri, delu ali celoti naziva, ipd. Prav tako je filtriranje produktov enostavnejše in hitrejše.

Preberi več

Novo Airfree pri Pantehu

Kaj je Airfree ® ?
Airfree ®je naravna rešitev za astmo, alergije dihal in plesni. Odpravlja pršice, bakterije, glive, viruse, cvetni prah, alergenost domačih živali in drugih mikroorganizmov iz zraka. Airfree ® je dobitnik obilo medicinskih in raziskovalnih inštitutov, ki potrjujejo navedene lastnosti produkta. Na voljo je v več kot 50 državah, ki Airfree ocenjujejo med najboljše čistilnike zraka. Airfree izdelki zmanjšujejo mikrobiološko onesnaženje v zraku naravno, brez uporabe kemikalij ali filtrov. Priporočajo ga zdravniki in zdravilci saj se lahko uporablja kjerkoli.

Preberi več

LG Monitorjii tudi pri nas

LG monitorji so v svetu med bolj prepoznavnimi. LG, ki slovi tudi na področju razvoja TV in drugih elektronskih naprav je prav enako prepoznaven tudi na področju izdelave profesionalnih in domačih monitorjev. Široka ponudba domačih in poslovnih moinitorjev je objavljena tudi na našem B2B.

Preberi več

WD Diski

Svetovno priznana blagovna znamka WD,ki v svojem prodajnem programu ponuja "cloud" rešitve, interne in eksterne diske in še mnogo drugega sedaj tudi v Panteh prodajnem programu. Preverite široko ponudbo WD rešitev in izberite pravi produkt za varnostno kopiranje vaših podatkov.

Preberi več

ASUS predstavil nove serije Zenfone telefonov

ASUS je na dogodku ZenFestival v indijskem mestu New Delhi predstavil novi model zmogljivega in vzdržljivega pametnega telefona ZenFone Max in najavil razpoložljivost modelov ZenFone 2 Deluxe, ZenFone Selfie ter ZenFone 2 Laser.

Preberi več

ASUS Zenfone 2 dobitnik nagrade "Izbor uredništva"

V priznani reviji Mobinet, je ASUSov Zenfone prejel nagrado "Izbor uredništva".

Preberi več