Novice

Panteh uradni distributer LG monitorjev in projektorjev

Svetovno priznana blagovna znamka LG Electronics, ki je v svetu uporabnikom poznana po bogati ponudbi zabavne in uporabne elektronike, je sedaj s ponudbo monitorjev in projektorjev na voljo pri podjetju Panteh d.o.o. . 

Preberi več

Asus Zenfone 2

Svetovno priznan proizvajalec v svetu informacijskih tehnologij Asus je predstavil svojega paradnega konja tudi na področju mobilne telefonije. Asus Zenfone 2 bo zagotovo navdušil še tako zahtevnega uporabnika mobilnih telefonov. Najmočnejša izmed verzij Zenfone 2 se ponaša kar z 4 GB delovnega pomnilnika (RAM), Asus pa je s tem presegel mejo in razvil prvi telefon z navedeno vrednostjo pomnilnika. 

Nabor modelov Asus Zenfone 2 se pričakuje na Slovenskih prodajnih policah v mesecu Juniju. Rezervirajte si čas in si oglejte novo linijo pametnih telefonov Asus Zenfone 2 pri vašem najbližjem prodajalcu.

Preberi več

NOVI B2B!

Spoštovani partner,

Obveščamo vas, da smo pripraivli nov B2B vmesnik,ki vam bo omogočal boljšo funkcionalnost in pregled naših produktov. Med ostalimi funkcionalnostmi B2B vmesnika boste avtomatsko prejemali tudi XML izvoz. 

 

Preberi več

Novi HTC One M9 že na voljo

HTC One M9 že na voljo ! HTC-jev paradni konj vas bo enostavno navdušil ! Premium, dvobarvni metalni dizajn in popolna programska rešitev. Ergonomska oblika skrbi, da se telefon v popolnosti prilagaja vaši dlani, dvobarvni zaključek pa pričara eleganco na najvišji ravni. HTC One M9 se ponaša z najbolj prilagodljivim vmesnikom do sedaj!

Preberi več

Panteh uradni distributer ASUS mobilne telefonije

Svetovno priznana blagovna znamka ASUS, vstopa v svet mobilne telefonije. Za tega tajvanskega giganta je to prvi a samozavesten korak v za njih nepoznan teritorij. Prepričani smo, da bodo tudi na tem segmentu izjemno uspešni.

 

Preberi več