Digitalni Tisk

ZAKAJ NAM STRANKE ZAUPAJO?

"Več glav več ve" in tako smo zastavili skupno zgodbo s priznanim podjetjem Zera d.o.o. Ne glede na to, ali ste veliko ali majhno podjetje, vsak potrebuje vsaj vizitko za dober posel. Preverite številne možnosti tiska in sitotiska. Malodane vse. Prospekt, letak, čestitko, katalog, koledar, letno poročilo, brošuro, knjige, cenik, vizitke, plakat, majico z vso potrebno dodelavo izdelka.

Smo eno najbolj strokovnih in zelo odzivnih zasebnih podjetij na področju marketinga in tiska z lastno proizvodnjo. Sodelujemo z mnogimi znanimi slovenskimi in mednarodnimi podjetniki, s pomočjo katerih organiziramo vse potrebne opazne in kakovostne grafične rešitve.

 KONTAKT: 00386 31 341 249

REFERENCE: Si lahko ogledate TUKAJ

NATISNEMO VAM MALODANE VSE

Vsak delavni dan od vas zahteva, da ste fleksibilni, hitri, zanesljivi in da potrebujete ravno toliko časa, kot je res potrebno. Se vam zdi znano? Vse te lastnosti ima tudi naš digitalni tisk do dimenzije tiskovin A3+ (320x480mm).  To je naš osnovni format tiskovine iz katere lahko izdelamo prospekt,  letak, čestitko, katalog, koledar, zbornik, letno poročilo, brošuro, knjige, vinsko karto, cenik,  diplomo, razglednico, vstopnico, vizitke z vso potrebno dodelavo izdelka