Verjetno lahko z zagotovostjo trdimo, da je trenutno tehnično najbolj dovršen telefon Asusov Zenfone 3 Deluxe. Kar 6GB RAM-a, Novi Snapdragon 821, 64 GB ali 256 GB internega pomnilnika in še bi lahko naštevali. 

Več o Asus Zenfone 3 Delux si lahko ogledate TUKAJ

Kljub tej "zverini" pa je Asus poskrbel tudi za preostalo linijo Zenfone 3 v katerih najdete modele Go, Max, Zenfone 3 z različnimi specifikacijami.

Oblika nove serije Zenfone 3 enostavno navdušuje a hkrati ne ponuja zgolj simpatične ter privlačne oblike. Celotna serija Zenfone 3 je kar najbolj dovršena v smislu posameznega uporabnika. Vsaka serija je bila skrbno načrtovana in premišljena skupna točka pa je odlična fotografija, kvalitetni materiali in zmogljive tehnične lastnosti.

Asus Zenfone 3 je vsekakor serija mobilnih telefonov, ki jo priporočamo vsakomur tako tistim zelo zahtevnim uporabnikom kot uporabnikom, ki se šele srečujejo z uporabo pametnega telefona. 

Tudi kakovost ni izvzeta, le to je Asus že pridobil na področju tabličnih in prenosnih računalnikov ter jo v vseh pogledih prenesel na mobilno telefonijo.

Za več informacij nas povprašajte na info@panteh.si