Oblikovanje

POMAGAMO VAM IZSTOPATI

STROKOVNJAKI ZA DOBER VIDEZ

Grafična podoba in komunikacijska orodja s katerimi komunicirate morajo izražati notranjo identiteto vašega podjetja. Tako zgradite pri ciljnih javnostih pravo podobo (imidž), kot jo v resnici izražajo vaše podjetje, izdelki in storitve. Veliko pozornosti posvečamo celostni grafični podobi, podobi dogodka, oblikovanju vaših promocijskih izdelkov in spletu. Svet je preplavljen z velikimi količinami informacij. Si želite izstopati, biti opazni in opaženi? Zato morajo biti naše informacije smiselno in pregledno urejene. Za vas snujemo in oblikujemo celostne grafične podobe, vse vrste tiskanih publikacij, spletne rešitve, embalaže in druge promocijske materiale.

OBLIKUJEMO IDEJE

DOBRA IDEJA POSKRBI, DA SE VAŠE PODJETJE VTISNE MED LJUDI IN TAM TUDI OSTANE

Potrebujete idejno zasnovo za oglaševalsko akcijo? Ali nasvet iz področja marketinga? Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve? Vam je grafično oblikovanje tuje in ne veste kako se lotiti oblikovanja svoje vizitke, logotipa podjetja, grafične podobe plakata ali izdelave spletne strani?

 

ZA VSE, KI ŽELITE IZSTOPITI IZ POVPREČJA

POSKRBIMO ZA VAŠ DOBER VIDEZ

Za CGP bi lahko rekli, da je obleka vašega podjetja. Gre za vaš prvi stik s potencialnimi naročniki; dober CGP si bodo zapomnili, kar vas bo postavilo pred konkurenco, slab CGP pa je odbijajoč in lahko daje vedeti, da niste vredni zaupanja naročnika. Zato izdelavo celostne grafične podobe zaupajte strokovnjakom, ki bomo s svojim znanjem pripomogli k prepoznavnosti vaše blagovne znamke.