Postanite naš partner

Podjetje Panteh d.o.o. se ukvarja z veleprodajo zastopanih blagovnih znamk. Posledično sodelujemo s pogodbenimi poslovnimi partnerji. Podjetje Panteh d.o.o. ne pokriva in ne deluje na področju maloprodaje!

Poslovni partner postanete s prošnjo za poslovno sodelovanje, ki jo naslovite na elektronski naslov; info@panteh.si. Glede na bonitetno oceno podjetja in obseg poslovanja se pripravi pogodba o sodelovanju, na podlagi katere vam dodelimo dostop do B2B portala in ustrezne poslovne pogoje (rabati, cene, področje sodelovanja, ipd).

Na podlagi dogovora o medsebojnem sodelovanju podjetje Panteh d.o.o. pripravi pogodbo o sodelovanju. Po obojestranskem podpisu pogodbe in ustrezni izpolnitvi obrazca za B2B, partner prejme dostopne podatke na podlagi katerih se lahko medsebojno poslovanje prične.

Naprošamo vas, da za prijavo izpolnete spodnji obrazec na podlagi katerega vam bomo ob odobritvi dodelili ustrezen B2B dostop.

Za dodatna vprašanja v povezavi z slenitvijo pogodbe ali zanimanja za sklenitev pogodbe se lahko obrnete tudi na:

E-Naslov: info@panteh.si

Tel: 00386 05 9338260

Naslov: Toplarniška ulica 1B, 1000 Ljubljana

 

Po izpolnjenem prijavnem obrazcu bomo preučili vašo prošnjo za poslovno sodelovanje in vam tako na podlagi bonitetnih poročil dodelili tudi plačilne pogoje. V primeru odobritve dostopa do našega B2B, boste na zaveden elektronski naslov v predvidoma 24h prejeli dostopne podatke (uporabniško ime in geslo). Skupaj z registracijo na naš B2B soglašate in se stinjate z uporabo v skladu s poslovnikom družbe Panteh d.o.o (Poslovnik družbe).

* Obvezna polja