Predstavitev podjetja

DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Četrtek od 8h do 16h

Petek od 8h do 15h

Vikendi in prazniki zaprto

 

SPLOŠNO O PODJETJU

Dolg naziv podjetja: PANTEH, trgovina in storitve, d.o.o

Kratek naziv podjetja: PANTEH d.o.o.

Naslov podjetja: Toplarniška ulica 1B, 1000 Ljubljana

Matična številka: 6537740000

Davčna številka: SI89064488

Transakcijski račun (Uni Credit banka): 29000-0051186854

Direktor podjetja: Nejc Klement

Kontakt: info@panteh.si 

 

O NAS

Podjetje Panteh d.o.o. je mlado podjetje, ki se ukvarja z distribucijo informacijske tehnologije. Prihodnost vidimo v mobilnosti in medsebojnem povezovanju, zato je naše področje delovanja usmerjeno predvsem v mobilno tehnologijo. Podjetje je uradni zastopnik blagovnih znamk, ki so svetovno priznane. Celotni nabor znamk ter produktov si lahko ogledate v našem B2B.

Sodoben način življenja, tako v privatnem kot poslovnem svetu, od nas zahteva vedno večjo informacijsko »aktivnost«. Ne glede na to ali je to dobro ali ne, nas način življenja sili v to, da smo vse bolj in bolj odvisni od hitre in predvsem pravočasne dostopnosti do podatkov, informacij.

 

VIZIJA

Podjetje Panteh d.o.o. želi postati vodilno distribucijsko podjetje na področju mobilne informacijske tehnologije. Ključ do uspeha vidimo v poštenem, doslednem in transparentnem poslovanju. S svojimi dobavitelji in predstavniki želimo ustvariti tesen in produktiven odnos. Podjetje Panteh d.o.o. želi slediti sodobnim trendom na področju mobilnosti in iskati nove distribucijske kanale, ki pokrivajo področje mobilnosti in informacijske opreme.

 

POSLANSTVO

Podjetje Panteh d.o.o. si prizadeva, da bi bil tako svojim zaposlenim kot poslovnim partnerjem prijazno podjetje. Želimo delovati v korist tako podjetja, poslovnih partnerjev kot družbe. Spoštujemo okolje in si prizadevamo, da bi bila okolje in tehnologija v sinergiji. Dokazati želimo, da mobilna tehnologija ni zgolj nujno zlo, ampak nam ustrezna uporaba omogoča le te, omogoča kvalitetnejše življenje in učinkovitejši izkoristek časa.