Varovanje osebnih podatkov

Lastnik spletnega mesta PANTEH, Panteh, d.o.o. zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da uporabnik v spletni trgovini opravi nakup) ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.

Pravice in uporaba spletne strani www.panteh.si
Pravice do sprememb in podatkov objavljenih na spletni strani www.panteh.si si pridržuje podjetje Panteh, d.o.o.. Vsebina spletne strani je avtorsko zaščitena z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) in mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah. Kakršna koli nepooblaščena uporaba, kopiranje spletne strani www.panteh.si v zasebne ali komercialne namene ni dovoljena brez predhodnega dovoljenja lastnikov. Vsebin ni dovoljeno javno prikazovati, javno izvajati ali distribuirati. Vsaka nepooblaščena uporaba vsebin objavljenih na www.panteh.si spletne strani lahko pomeni kršitev avtorskih pravic in drugih lastnikih pravic ter civilnih in kazenskih postopkov. To spletno mesto lahko vsebuje tudi druga lastnika obvestila ter informacije o avtorskih pravicah in pogojih, ki jih je potrebno upoštevati in spoštovati.

 

Podjetje Panteh d.o.o. izvaja videonadzor objekta v namen varovanja lastnine podjetja. Pravilnik in podrobnosti o izvajanju nadzora lahko najdete s prenosom spodnje datoteke, ki vam je na voljo s klikom na:

Datoteka in pravilnik o izvajanju videonadzora podjetja Panteh d.o.o.